منو

آشپزی

طرز تهیه “پودینگ شکلات” فندقی

آشپزی

مواد لازم پودینگ شکلات فندقی
خامه 800 گرم
خامه زده شده برای سرو
فندق بو داده شده برای سرو
نوتلا (شکلات فندقی) 500 گرم
آب جوش 1 قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین ½2  قاشق مرباخوری
پودر کاکائو برای تزیین در زمان سرو
پودینگ شکلاتپودینگ شکلات

طرز تهیه پودینگ شکلات فندقی
یکی از خوشمزه ترین دسرها پودینگ است که ریشه ای فرانسوی دارد و به روش های مختلف درست میشود، در اینجا قصد داریم پودینگ شکلات فندقی را آموزش دهیم.

ابتدا پودر ژلاتین را داخل آب جوش ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا حل شود.

حالا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و خامه و نوتلا را با هم مخلوط کرده و 5 دقیقه هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

 ژلاتین آب شده را به نوتلا افزوده و خوب هم بزنید.

مواد را داخل ظرف های دسر ریخته داخل یخچال بگذارید تا خودش را ببندد، بهتر است 5 تا 6 ساعت زمان دهید تا پودینگ خوب بسته شود.

میتوانید قبل از سرو پودینگ را با فندق و پودر کاکائو تزیین کرده و میل نمایید.

پودینگ شکلات فندقی

نکات تکمیلی در مورد پودینگ شکلات
پودینگ شکلات جزو دسرهای مدرن میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
پودینگ شکلات را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

مطالب جالب

مطالب دیدنی

منتخب سردبیر